Een origineel bedrijfsuitje nodig? Dit zijn een paar die je bijna niet ziet

Een origineel bedrijfsuitje nodig? Dit zijn een paar die je bijna niet ziet

Elk jaar heeft bijna ieder bedrijf wel een bedrijfsuitje. Vaak worden de standaard uitjes geregeld: uitgaan in de stad, een potje bowlen, karten of een escaperoom. Toch wil je af en toe een keer iets nieuws. Daar hebben wij dit artikel voor geschreven. In dit artikel krijg jij de meest originele bedrijfsuitjes te weten die je kunt organiseren.

Scooters huren

Bedrijven die scooters verhuren zie je steeds meer oppoppen. Het is namelijk hartstikke leuk om met het hele team naar een stad te gaan en zo de omgeving te verkennen. Je kunt verschillende soorten scooters of brommers huren. Van Vespa types tot de steeds populairder worderdenden Tomos en Solex. Elke stad krijgt er wel een bedrijf bij die scooters verhuurd. Je kunt bij de meeste bedrijven voor vast bedrag per persoon de hele dag een scooter huren. Vaak krijg je ook een route er bij die je kunt rijden zodat je langs alle leuke bezienswaardigheden komt.

Rondvaart met een boot

Een rondvaart is ook een enorm leuk uitje die je als baas kunt organiseren voor je personeel is het boeken van een rondvaart. Veel steden in Nederland hebben grachten waarin je met een rondvaartboot overheen kunt varen. Je kunt ervoor kiezen dan om zelf te sturen, of met een ervaren kapitein zodat je niet tegen andere boten kunt varen en zo voor problemen kunt zorgen. Naast een boot te huren in de grachten kun je er ook voor kiezen om een dag vrij te maken voor een rondvaart op de Biesbosch. Hier kun je meerdere bootjes huren zodat iedereen genoeg ruimte zou kunnen hebben op de boot.

Oldtimers huren

Dit is echt iets voor de autoliefhebbers. Het huren van oldtimers kan een geweldige tijd geven voor jouw werknemers. Er zijn genoeg bedrijven die verschillende auto’s te huur hebben staan. Van een Bentley uit de jaren ‘70 tot Chevrolet Camaro. Met een oldtimer heb je vaker meer de tijd dan met een scooter omdat je natuurlijk veel meer kunt rijden met een oldtimer. Dit is dus een perfect uitje voor de echte autoliefhebbers.
Heb je geen vervoer om naar de bestemming van het uitje te gaan? Of heb je vervoer nodig om naar huis te gaan na een gezellige avond stappen? Dan bestel je natuurlijk een taxi. Taxi Breda 076 is een bedrijf wat jou en jouw team ophaalt en netjes thuis of op een afgesproken plek afzet.

Deel dit bericht