Refurbished printer vs een nieuwe printer

Refurbished printer vs een nieuwe printer

De meest voor de hand liggende reden waarom een klant een refurbished printer zou kopen in plaats van een nieuwe printer is om geld te besparen. Een refurbished machine is veel goedkoper dan een nieuwe printer. Maar er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan Refurbished printer. Ze worden meestal geleverd met garantie, zoals op https://refurbishedprinter.nl/kleuren-laserprinters/. Soms zijn er bepaalde extra functies, zoals een USB-oplaadpoort of een USB-poort. Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende reden voor de aankoopbeslissing. Refurbished printers kosten (door de goedkopere aanschafprijs) uiteindelijk minder per pagina. De meeste bedrijven hebben opties voor het kopen van een nieuwe of gereviseerde printer.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Als een printer al lang genoeg op de markt is dat het bedrijf hem als refurbished gaat verkopen, betekent dat dat je een goede, vertrouwde machine krijgt. Als het op de markt is, maar het werkt niet en je geeft niet om de kwaliteit of betrouwbaarheid, dan moet je waarschijnlijk naar iemand toe om het apparaat te laten repareren of repareren.

Aan de andere kant, als een printer gloednieuw is, maar het werkt niet, dan is het waarschijnlijk de verantwoordelijkheid van de nieuwe eigenaar. De beste indicator voor de betrouwbaarheid van een printer, is wanneer deze jaren in de running is en wanneer je er veel goede reviews over op internet kan vinden.

Altijd netjes opgeleverd

Meestal worden printers refurbished omdat het om geleasede modellen gaat die onlangs zijn ingeruild voor een nieuwer model, zoals op https://refurbishedprinter.nl/kleuren-laserprinters/. Voordat een printer als refurbished aan een klant wordt verkocht, wordt hij geïnspecteerd en zonodig gerepareerd. Dit resulteert in veel minder kosten voor de klant. Als u een refurbished printer koopt, kunt u overwegen veel onderzoek te doen om uit te vinden of de printer uit een kantoorlease komt of dat het gewoon een oud model is, maar voor de kwaliteit maakt dit niet uit. Als het een refurbished model is, dan wordt deze altijd netjes opgeleverd.

Deel dit bericht