Waarom kiezen voor een zonnebril op sterkte?

Waarom kiezen voor een zonnebril op sterkte?

Twijfel je nog over de aanschaf van een zonnebril op sterkte? Hieronder zijn alle voordelen van een zonnebril op sterkte voor je op een rij gezet. Zo kun je zelf bepalen of een zonnebril op sterkte iets voor jou is. 

Geen contactlenzen meer nodig

Als je kiest voor een zonnebril op sterkte van B-optics, is het combineren van een normale zonnebril met contactlenzen niet meer nodig. Veel lenzendragers vinden het vervelend om lenzen te dragen als zij bijvoorbeeld naar het strand gaan. Door het zand, de wind en de zee gaan de ogen vaak jeuken of tranen. Als je een zonnebril op sterkte aanschaft, kun je jouw lenzen thuis laten wanneer je een dagje naar het strand gaat. Dat scheelt een hoop irritaties! 

Bescherming tegen UV-straling en verblindend licht

Zonnebrillen op sterkte beschikken over een UV-filter, waardoor ze je ogen optimaal beschermen tegen de schadelijk UV-straling van de zon. Daarnaast zijn er zelfs gepolariseerde zonnebrillen op sterkte beschikbaar, die extra bescherming bieden tegen verblindend licht dat teruggekaatst wordt door reflecterende oppervlakken, zoals een nat wegdek of de sneeuw.  Met zo’n zonnebril op sterkte zijn je ogen dus ook tijdens een wintersportvakantie goed beschermd! 

Ruime keuze in glazen en monturen

Natuurlijk is het belangrijk dat je er ook goed uitziet met een zonnebril op sterkte. Net als bij normale zonnebrillen zijn er ontzettend veel verschillende modellen in de markt. Door deze ruime keuze in merken, monturen en glazen is er altijd wel een zonnebril op sterkte die echt bij jou past. Daardoor zul je optimaal genieten van jouw investering in een goede zonnebril op sterkte.

Zonnebril op sterkte aanschaffen? 

Heb je naar aanleiding van dit artikel besloten dat je een zonnebril op sterkte wil aanschaffen? Zorg dan dat je van tevoren nog een oogmeting doet, zodat je zeker weet dat je jouw zonnebril op de juiste sterkte koopt. Dit kun je doen bij een opticien bij jou in de buurt. Als je weet wat je huidige sterkte precies is, kan het uitzoeken van een geschikte zonnebril op sterkte beginnen! Ga bijvoorbeeld voor een zonnebril op sterkte van B-optics, zij helpen je graag met de zoektocht naar een zonnebril op sterkte die helemaal aansluit bij jouw wensen. 

Deel dit bericht