Redenen om te gaan karten en bowlen

Redenen om te gaan karten en bowlen

Ben je opzoek naar een activiteit voor een feest of een leuk uitje, maar heb je nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben een leuk idee! Bowlen en karten zijn de perfecte activiteiten om te gaan doen. Ze zijn geschikt voor elke leeftijd, wat een groot voordeel is. Ga dus lekker bowlen en karten met je vrienden, collega’s of familie. Lees in dit artikel waarom bowlen en karten nog meer de perfecte activiteiten zijn. 

Het kan voor bijna alle leeftijden

Of je nou een kinderfeest, familieuitje of bedrijfsfeest hebt, bowlen en karten kunnen altijd. Beide activiteiten zijn leuk voor verschillende leeftijden en daarom zijn het geliefde activiteiten. Wanneer je gaat karten in Breda, race je tegen je eigen vrienden of familie en dat maakt het juist spannend. Bij het bowlen reserveer je met je eigen groep een baan en strijd je dus ook tegen degene waar je mee bent. Voor de allerjongste die bowlen, zijn er hulpmiddelen op de bowlingbaan te vinden zoals lichte bowlingballen en hekjes om het wat eenvoudiger te maken. Ook kun je karten als je jong bent. Er zijn dan namelijk speciale kinderkarts. Iedereen is dus welkom op de kart- en bowlingbaan!

Handig al je met een grotere groep bent

Zowel karten als bowlen zijn leuk en handig om met een grote groep te doen. Wanneer je met een hele grote groep wilt gaan bowlen, kan je ook twee banen reserveren zodat je zo min mogelijk hoeft te wachten. Mocht je liever gaan karten met de groep? Geef dan door dat je met een grote groep bent en graag samen wilt racen. Zo voorkom je dat de groep mogelijk opgesplitst kan worden. Wanneer je op tijd reserveert, is er heel veel mogelijk. 

Bijna iedereen vindt het leuk

Trap het gaspedaal in en overmeester elke bocht in de baan. Karten is een avontuurlijke, leuke en spannende activiteit voor iedereen die houdt van een beetje actie. Wanneer je gaat bowlen, hoef je jezelf geen zorgen te maken over of je uit de bocht vliegt, maar je moet je wel concentreren. Bowlen kan ook spannend zijn net als karten, één foute worp en je kunt je voorsprong verliezen. Focus jezelf dus en ga er met de winst vandoor!

Deel dit bericht