Traktatie ideeën

Traktatie ideeën

Op zoek naar een makkelijke traktatie? Er wordt steeds meer uitgepakt met traktaties voor kinderen. Dat maakt het voor jou ook moeilijker om een makkelijk en leuke traktatie te maken. Spulletjes kopen voor jouw traktatie kan bij Leukgegeven.nl. Wij begrijpen dat jij niet alle tijd en zin hebt om traktaties te maken en daarom hebben we een aantal ideeën voor jou op een rijtje gezet.

Traktatie ideeën voor een jongetje

Een traktatie voor een jongetje is meestal het leukst als het een stoere traktatie is. Een paar ideeën zijn LEGO Ninja chips, indianen bananen, Minecraft bommetjes, Pokémon Pikachu’s, Oreo spinnen en nog veel meer. Minecraft bommetjes zijn snoep bommetjes dit is natuurlijk een geweldige traktatie voor een jongen die Minecraft fan is. Slijmachtige Popcorn is ook een leuk idee. Popcorn is natuurlijk altijd goed, dit kan je leuker en creatiever maken door de popcorn een groenige kleur te geven en wat oogjes tussen de popcorn toe te voegen. Houd er wel rekening mee dat deze oogjes eetbaar zijn. De groene kleur maak je door glazuur met kleurstof te mengen. Pokémon Pikachu’s is ook een populair thema bij de boys en dus valt deze Pikachu traktatie vast ook erg in de smaak. Wil je cupcakes gaan trakteren, dan kan je dat heel gemakkelijk stoer maar ook meisjesachtig maken. Met het maken van cupcakes kan je dus allerlei kanten op.

Traktatie ideeën voor een meisje

Het is maar net waar jouw kind geïnteresseerd in is. Is jouw kind geïnteresseerd in vlinders of bloemen, maak dan iets met dit. Een heel makkelijk en snel idee is om van spekjes een lolly te maken. Dit doe je door het spek rond te draaien en een satéprikker er doorheen te steken. Is jouw dochter fan van donuts? Maak dan van een donut een ananas. Je hebt al een ananassen donut door uit groen papier ananas bladeren te knippen. Moet de traktatie gezond zijn? Dan is ook daar een oplossing voor. Je kan heel makkelijk door fruit aan een satéprikker te steken een toverstok maken. Het leukste is dan wel op aan de bovenkant een soort ster van fruit te hebben. Let wel op allergieën van andere kinderen.

Gezonde traktatie ideeën 

Een gezonde, leuke en simpele traktatie is een fijne combinatie.Is jouw kind minecraft fan, dan kun je van een appel en een banaan een creeper en zwaarden maken, dit scoort altijd hoge bij Minecraft fans. Om ze te maken, hoef je alleen maar even deze printables af te drukken en dan plak je ze vast op de appels met wat suikerwater. Met bananen zou je in principe veel meer kunnen doen dan alleen met minecraft ideeën. Een andere optie om een traktatie te geven met een banaan is een piraat maken van de banaan.

Deel dit bericht