Het lekkerste eten uit Italië

Het lekkerste eten uit Italië

Erg veel lekker eten en drinken komt uit Italië. Het Italiaanse eten is simpel maar toch veelzijdig waardoor bijna iedereen ervan houdt. Je kunt denken aan pizza, brood, koffie, pasta, ijs, of aperitivo en alles komt oorspronkelijk uit Italië. In dit artikel kijken we naar al dit lekkere Italiaanse eten en drinken!

Pizza

Iedereen weet dat pizza’s uit Italië komen. Om precies te zijn komen ze uit de havenstad Napels. Hier werden de eerste pizza’s gemaakt aan het einde van de zeventiende eeuw. Sinds dat moment werden de pizza’s steeds bekender in Italië en daarna in de rest van de wereld. Inmiddels is de pizza een gerecht wat iedereen wel kent. Bij Woodstone Pizza hebben ze de lekkerste pizza’s!

Koffie uit Italië

Tot op de dag van vandaag is het Italiaans koffiemerk Nespresso niet te missen in de supermarkten en op het terras. Expresso is over de hele wereld het meest bekende koffiemerk en iedere Nederlander heeft de reclame van Espresso met George Clooney wel eens gezien. 

De heerlijke Italiaanse pasta’s

Pasta is ook één van die heerlijke gerechten die ontstaan in in Italië. Pasta is inmiddels ook een van de gerechten die erg populair is geworden in Nederland. Tegenwoordig eet iedereen die pasta lust minimaal wel één keer per week pasta. Het voordeel van pasta is dat het snel en gemakkelijk te maken is en dat je oneindig veel variaties kan maken. 

Nederlanders houden van Italiaans eten

Veel Nederlanders houden van Italiaans eten. Ze genieten graag van heerlijke pizza, maar ook de Italiaanse pasta’s en koffie zijn hier erg geliefd. Bij Woodstone Pizza kun je van al deze Italiaanse dranken en gerechten genieten. Ze hebben een erg rijke ervaring in de Italiaans keuken en bieden alles wat jij je maar kan wensen.

Deel dit bericht