Redenen om in een bubbelbad te gaan

Redenen om in een bubbelbad te gaan

Wanneer je in een bubbelbad stapt krijg je hetzelfde gevoel als wanneer je op vakantie bent. Je zit lekker in het water en voelt je meteen helemaal zen. De laatste jaren nemen ook steeds meer mensen thuis een bubbelbad. De trend om meer van je tuin te genieten en er een plek van te maken waar je echt tot rust kan komen, zet zich door. Van een opblaasbare spa tot sauna’s, ze staan bij steeds meer mensen in de tuin. 

Zowel in de zomer als winter te gebruiken

In Nederland is het niet altijd even warm. Een zwembad in je tuin kan in eerst instantie dus leuk lijken, maar jaarlijks krijgen we heel wat regen over ons heen waardoor je er niet heel vaak gebruikt van zult maken. Het aantal dagen per jaar waarop je aan je zwembad kan liggen zonnen, zijn dus vaak op één hand te tellen. En wil je je zwembad verwarmen, dan volgt er gegarandeerd een hoge energierekening. In een bubbelbad, daarentegen, kun je afkoelen in de zomer en opwarmen in de winter. Het water is eenvoudig te verwarmen tot een hoge temperatuur, wat dus heerlijk is in de koudere maanden! Je kunt er dan voor kiezen om een whirlpool van Elite Wellness te kopen.

Een bubbelbad hoeft niet duur te zijn

Het is niet meer zo dat alleen de rijke een bubbelbad kunnen betalen. Tegenwoordig heb je voor 400 euro al een opblaasbaar model. Afhankelijk van de grootte, het gebruikte materiaal en andere extra opties kan de prijs erg variëren. Kies je dus voor een klein bubbelbad of voor een groot model waar je met al je vrienden en familie in kunt genieten? Aan jou de keuze 

Je hoeft geen grote tuin te hebben

Wanneer je naar het aanbod van de bubbelbaden kijkt, zie je al dat je niet perse veel ruimte in je tuin nodig hebt. Ook in een kleine tuin, of op je dakterras past een bubbelbad. Een oppervlakte van vier vierkante meter is al genoeg voor de kleinste bubbelbad modellen. 

Ontspan jezelf

Wanneer je een half uurtje in een bubbelbad gaat zitten, is dit heel ontspannend en gezond voor je lijf. Het warme water verlicht de spieren en gewrichten. Je spieren gaan ontspannen waardoor je jezelf weer lekker voelt.

Deel dit bericht