Tips voor het bestickeren van je auto

Tips voor het bestickeren van je auto

Je auto bestickeren kan een leuke manier zijn om je persoonlijkheid of de identiteit van je bedrijf uit te drukken. Maar hoe doe je dat nou het best? In dit artikel geven we je enkele tips voor het bestickeren van je auto.

Wat is je boodschap?

Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat je precies wilt uitdrukken met de stickers. Wil je gewoon een leuke auto? Of wil je ook iets zakelijks uitstralen? Als je bedenkt wat je wilt uitstralen, kun je beter bepalen welke kleuren en designs bij jouw auto passen.

Kies de juiste maat

Ten tweede moet je natuurlijk ook de juiste maat van de sticker(s) kiezen. Een sticker die te groot of te klein is, zal niet mooi staan op je auto. Bovendien moet je ook rekening houden met de vorm van je auto. Sommige stickers zullen beter staan op een ronde bumper, terwijl andere meer geschikt zijn voor een platte achterklep.

Bepaal de plaats van de stickers

Ten derde is het belangrijk om te overwegen waar precies je de sticker(s) wilt plakken. Je kunt natuurlijk voor de zijkanten of de achterklep gaan, maar bedenk ook of het niet leuk zou zijn om een sticker op het dak te plakken. Het is maar net wat je leuk vindt.

Kies voor de juiste kleuren

Als je bedenkt wat voor soort boodschap je wilt uitstralen, kun je ook beter bepalen welke kleuren bij jouw auto passen. Wil je een rustige of opvallende look? Kies dan voor rustige of opvallende kleuren. Bedenk ook of je liever neutrale of fellere kleuren wilt. Bepaal vervolgens welke kleuren het beste bij elkaar passen. Daarbij is het belangrijk om een contrast te hebben met de eigenlijke kleur van de auto. Op deze manier blijft je auto er ook nog eens mooi uitzien.

Laat professionals je auto bestickeren

Tot slot is het belangrijk om te overwegen of je de auto zelf wilt bestickeren of dat je liever een professional inschakelt. Als je niet zeker weet hoe je moet beginnen, is het verstandig om een professional zoals Signwrap Zeeland in te schakelen. Op deze manier weet je zeker dat de stickers op de juiste manier worden aangebracht en dat ze ook goed blijven zitten.

Deel dit bericht