Alles wat je wilt weten over het wrappen van je auto

Alles wat je wilt weten over het wrappen van je auto

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om hun auto te laten wrappen. Een auto is voor veel mensen meer dan alleen een vervoersmiddel en wordt gezien als een echte hobby of passie. Deze mensen vinden het leuk om een auto helemaal naar hun zin te maken en dan kan carwrapping een goede oplossing zijn. In dit artikel vertellen we je wat meer over het wrappen van auto’s. 

Waarom zou je jouw auto laten wrappen? 

Wanneer je een tweedehands auto hebt gevonden die perfect aansluit op jouw wensen, maar eigenlijk niet de juiste kleur heeft, kun je de auto laten wrappen. Je kunt dan een kleur, of zelfs een print uitkiezen die jij mooi vindt. Ben je de kleur na een tijdje beu? Dan kun je de auto wrap verwijderen en de auto opnieuw laten wrappen in een andere kleur. Daarnaast bescherm je met het wrappen van je auto ook de lak. Je zult minder last hebben van steenslag en krassen, waardoor de doorverkoopwaarde van je auto hoog blijft. 

Welk onderhoud is er nodig wanneer je jouw auto hebt laten wrappen? 

Wanneer je jouw auto hebt laten wrappen, wil je natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft en je er lang van kunt genieten. Het is daarom handig om te weten hoe je een carwrap onderhoudt. Het is verstandig om de auto met de hand te wassen, zodat je zeker weet dat de wrap niet beschadigd wordt in de wasstraat. Wanneer je toch door de wasstraat gaat, gebruik dan een hot wax om de wrap goed te beschermen tegen vuil en krassen. Let wel op dat je geen glanzende wax gebruikt op een matte wrap. Zo blijft de wrap mooi en kun je er optimaal van genieten. 

Carwrap laten verwijderen

Is het tijd voor een andere look voor je auto? Dan kun je de wrap laten verwijderen bij Legal Shine Detailing. Zij verwijderen de carwrap met een heteluchtblazer. Hierdoor komt de wrap er in één keer af. Doordat de lijmresten vervolgens verwijderd worden met lijmverwijderaar, zal de auto weer glimmen als nooit tevoren. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de auto na dit proces weer opnieuw te laten wrappen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Deel dit bericht