Je auto naar je eigen smaak met body modification

Je auto naar je eigen smaak met body modification

Zoek je iets om je auto net wat meer een unieke draai te geven en naar je eigen smaak te maken. Dan kan je misschien body modifications toevoegen aan je auto. Je kan body modification ook toevoegen aan motorfietsen als daar meer je voorkeur naar uitgaat of als je geen auto hebt. Maar wat zijn body modifications nou eigenlijk? 

Tuning 

Een ander meer gebruikt woord voor body modifications is tuning, maar tuning en body modifications zijn wel gewoon hetzelfde. Tuning is het modificeren van auto’s of motorfietsen. Na het tunen van je auto kan je terecht voor een goede wasbeurt om in volle glorie te genieten van je vernieuwde auto. Meestal willen mensen hun voertuig er sportiever uit laten zien of opvallender maken. Je kan tuning zowel in het exterieur als het interieur laten doen, ook zijn er verschillende ‘levels’ van tuning. Een wagen kan licht getuned worden met bijvoorbeeld, enkele spoilers, labeltjes, kleuraccenten en andere velgen. Een wagen kan ook zwaar getuned worden met bijvoorbeeld grote onderdelen van andere wagens.

Body modification opties

Er zijn heel veel opties aan body modifications, maar welke opties zijn er dan en hoeveel kost het ongeveer? Je kan een spoiler laten zetten of natuurlijk kan je het ook zelf doen. De prijs hiervoor zit ongeveer rond de 100 en 1300 euro. Het ligt aan het model, merk en grootte. Je kan je auto wrappen wat zo gemiddeld tussen de 1200 en 1400 euro zit. 

Zelf tunen

Je auto laten tunen en allerlei verschillende body modifications toevoegen kan heel duur zijn, dus als je wilt kan je ook zelf je auto tunen. Het is wel veel werk als je heel je auto zelf wilt tunen en sommige dingen zijn ook moeilijk om te doen dus wees je daar wel bewust van. Maar als je wat geld wilt besparen of het lijkt je gewoon erg leuk om te doen, kan dat! Er zijn allerlei verschillende dingen die je kunt doen, dus onderzoek eerst welke dingen je wilt aanpassen aan je voertuig en daarna hoe je dit kan ondernemen en wat je daarvoor nodig hebt. Als dit je toch allemaal niet zo aanspreekt zijn er ook andere opties om je auto meer opvallend te maken en op te pimpen.

Deel dit bericht