Originele barbecue hapjes

Originele barbecue hapjes

Elke keer weer dat standaard speklapje, kipje, worstje en misschien een stukje biefstuk op de barbecue wordt ook saai! Je wilt graag iets nieuws proberen en alles uit de kast trekken om leuke originele hapjes neer te zetten! Daarom geven wij nu alvast wat voorbeelden. 

Sticky crispy whisky kippenvleugels

Een door KFC geïnspireerd kippenvleugeltje. Een heerlijk krokant kippenvleugeltje met een beetje sticky whiskysaus is een ultieme snack voor de vleesliefhebber. Hier zullen de mannen die op de barbecue aanwezig zijn wel van gaan smullen! 

Gevulde courgette rolletjes 

Dit is een favoriet voor de vegetariers op je barbecue. Gevulde courgette rolletjes met feta, citroen en pijnboompitjes. Dit klinkt misschien als een rare combinatie maar het is echt super lekker. Voor zowel de vegetariërs als de vleeseters is dit een heerlijk hapje! 

Zalmspies met serranoham

Het klinkt al heerlijk. Zalmspiesjes met serranoham. Dit is een enorme smaakmaker voor de vlees en vis liefhebbers. Een visje is natuurlijk altijd lekker op een barbecue maar als je hem zo klaarmaakt is die nog 4 keer lekkerder. 

Kaassticks

Het klinkt heel saai en kaal maar dat is het zeker niet. Kaassticks met halloumi kaas, cherrytomaatjes, courgette, oregano en citroen. Dit gerechtje is echt om van te smullen, eenmaal geprobeerd kun je er geen genoeg van krijgen. Dat geldt ook voor de vleeseters! 

Steak bruschetta met tomatensalsa

Een heerlijke steak bruschetta met tomatensalsa. Geserveerd op een lekker stukje stokbrood. Dit is een super leuk gerechtje om te maken en te eten. Het duurt even om klaar te maken maar is honderd procent zeker de moeite waard! 

De standaard hapjes

Natuurlijk kan je ook de standaard hapjes serveren. Iedereen vind die lekker en is natuurlijk lekker makkelijk klaar te maken. Mocht je nou echt al die oude hapjes helemaal beu zijn, probeer er dan is wat leuks mee te doen. Probeer een andere marinade of een ander sausje er bij. Combineer het is met wat anders? Probeer er een salade bij bijvoorbeeld. 

Geen zin om dat allemaal te doen?Mocht je nou echt geen zin hebben om dat allemaal te doen kun je er altijd nog voor kiezen om te gaan uit eten in Roosendaal. Dan wordt alles helemaal voor je gedaan en kan je lekker blijven zitten, wachtend op je eten met een lekker drankje erbij!

Deel dit bericht