Keukenontwerpen met een zwart-wit kleurenschema zijn populair

Keukenontwerpen met een zwart-wit kleurenschema zijn populair

Het is mogelijk om naast monochrome keukens ook andere kleurenschema’s toe te voegen.  Het combineren van zwarte en witte keukens is populair omdat het de keuken er levendig uit laat zien en tegelijkertijd voorkomt dat het te donker wordt.  In keukens zijn verschillende contractmogelijkheden te vinden door zwarte en witte tegels te gebruiken.  Als alternatief kan het plaatsen van zwarte keukenkasten met een wit blad een groot contrast opleveren. Ben jij op zoek naar een professionele zwarte keuken die op maat gemaakt is? Neem dan direct contact op met een meubelmaker nabij Breda!

Een kleine toevoeging, een groot effect

Het toevoegen van subtiele zwarte accenten aan je keuken kan het interessanter maken zonder je te overweldigen.  Dit komt omdat een zwart decor een mystiek effect op je kan hebben dat je gevoel voor mystiek naar voren brengt.

Ga voor een subtiele toepassing

Contrast toevoegen aan een klassieke keukenopstelling is eenvoudig met een zwarte keukenkraan.  Voor een meer industriële look kun je overwegen om zwarte kranen toe te voegen aan je aanrecht.  Je kunt ook kiezen voor mat zwarte keukenkranen of zelfs een kokendwaterkraan in de vorm van een vierkant of een cirkel.Een zwarte gootsteen is meestal te vinden in de keuken. Kiezen voor een zwarte spoelbak kan goed samengaan met een werkblad dat aan één kant zwart is.  Zwart contrasteert mooi met betonnen werkbladen, waardoor deze gootsteen minder opvalt.

Kies voor zwarte accenten in plaats van een geheel zwarte keuken

  • Zwarte keukenkasten worden in veel woningen gebruikt.

Zwarte keukenkasten kunnen prachtig staan met een betonnen aanrechtblad.  Hierdoor krijgt uw keuken een krachtige esthetiek.

  • Zwarte vloerbedekking.

Zwarte vloeren kun je eenvoudig in je keuken verwerken door te kiezen voor grote, lichte tegels.  U kunt ook kiezen voor middelgrote tegels die contrasteren met de achterwand van uw keuken.  Het toevoegen van kleine zwarte tegels op de vloer geeft ook een mooi afgewerkte look aan je ruimte.

Deel dit bericht